O nama

CORUN HOLDING DOO je fabrika specijalizovana za proizvodnju reznog alata od tvrdog metala za mašinsku obradu, specijalnih alata za putnu, rudarsku i naftnu industriju. Firma je osnovana 1983 godine.

Široki spektar standardnih i specijalnih alata omogućava nam da korisniku pružimo optimalno rešenje za sve tipove mašinske obrade: struganje (uključujući i teško struganje), glodanje, bušenje, izradu navoja, odsecanje i ukopavanje. Uporedo sa izmenjivim pločicama proizvodimo i prodajemo strugarske držače, glodala, kasete i rezervne delove alata.

U proizvodnom programu imamo i specijalne alate i delove na bazi tvrdog metala za putnu industriju (grebači za asfalt), rudarske krune i noževe, matrice za hladno vučenje, kovanje i istiskivanje, izradu alata za brizganje plastike i aluminijuma, kao i brizganje delova od plastike.

CORUN vrši CVD i PVD presvlačenje proizvoda od tvrdog metala i čelika, čime se dobija veća postojanost i bolji izgled alata. Takođe vršimo i usluge CVD i PVD presvlačenja (TiN, TiCN, CrN, CrCN, AlTiCN, AlTiN, TiAlN i TiAlCN) trećim licima.

U proizvodnom procesu koristimo opremu vodećih svetskih proizvođača: DORST, AGIE, STRAUSAK, JUNGER, WALTER, WOLTERS, HURCO, OPTON i dr.

Sistem upravljanja je sertifikovan standardom ISO 9001:2008 i ISO 14001: 2009 što garantuje visok kvalitet i postojanost kao i sigurnost u proizvodnom procesu.

Zahvaljujući sopstvenom naučno-istraživačkom centru i službi tehničke podrške, višegodišnjem iskustvu u obradi rezanjem, kao i visoko obučenim specijalistima imamo mogućnost da za svaki konkretan i specifičan problem ponudimo jedinstveno, ekonomično i najbolje moguće rešenje za potrebe kupca, u najkraćem mogućem roku.